Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka’nın Rakiplerinden Jerusalem’e Eski Fenerbahçeli Forvet

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Kaf-Kaf ile aynı grupta yer alacak olan İsrail Winner Ligi ekiplerinden Hapoel Jerusalem uzun rotasyonuna eski bir Fenerbahçeli forveti ekledi.

Daha önce Fenerbahçe forması giymiş olan ama geçen sezonu kulüpsüz geçiren Anthony Bennet ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

2.03 metre boyunda olan 28 yaşındaki 4 numara geçen sezon sadece Kanada forması ile AmeriCup ve Olimpiyat elemlerinde boy gösteren Bennett, bu platformalarda 5 maçta ortalama 14.8 dakika sahada kalırken, 7.6 sayı, 4.0 ribaund, 1.0 asist istatistikleriyle katkı verebilmişti.

2013 NBA Draftı’nda Cavs tarafından 1. sırada seçilen Kanadalı forvet, NBA’de büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. 4 yıllık MBA kariyerinde Cavs, Wolves, Raptors ve Nets formalarını toplam 151 maçta terletirken ortalama 12.6 dakika sahada kalmış, 4.4 sayı, 3.1 ribaund istatistikleriyle katkı verebilmişti.

Avrupa kariyerine ise 2016-17 sezonunda ilk kez Fenerbahçe’de başlamış, ancak burada da hayal kırıklığı yaratınca tekrar G-League’de şansını denemişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …