Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka’nın Rakiplerinden Jerusalem’e Tanıdık Skorer

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Karşıyaka ile aynı grupta mücadele edecek olan İsrail Winner Ligi ekiplerinden Hapoel Jerusalem kadrosunu tanıdık bir skorer ile güçlendirdi.

Geçen sezona temsilcimiz Tofaş’da başlayan ve sonrasında Gran Canaria‘ya transfer olan Sean Kilpatrick ile gelecek sezon için anlaştıklarını duyurdular.

1.93 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli skorer geçen sezon Endesa’da 16 maçta ortalama 20.8 dakika süre alırken 11.9 sayı, %39.3 3sayı, 1.6 ribaund, 1.9 asist ve EuroCup’da ise 10 maçta ortalama 19.6 dakika sahada kalırken 7.7 sayı, %20.8 3sayı, 1.8 ribaund, 1.6 asist istatistikleriyle katkı verebilmişti.

Cincinnati çıkışlı olan Kilpatrick, kariyerine G-League’de başlamış, sonrasında 4 yıllık NBA kariyerinde Wolves, Nets, Nuggets, Bucks, Bulls, Clippers formalarını toplamda 157 kez giymiş, 10.3 sayı, 2.7 ribaund, 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı.

Avrupa kariyerine ise 2019’da Panathinaikos ile başlamış, sonrasında sırasıyla Buducnost, Tofaş ve son olarak da Granca formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …