Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Levallois’ya NBA Patentli Skorer

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Telekom ile aynı grupta yer alacak olan Fransa Betclic ELITE Pro A ekiplerinden Metropolitan Levallois kadrosunu NBA patentli bir skorer ile güçlendirdi.

Geçen sezon Çin Ligi’nde Beijing Ducks forması ile izlediğimiz Jordan McRae ile gelecek sezon için anlaştıklarını açıkladılar.

1.95 metre boyunda olan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen sezon sadece 7 maçta görev almış, 11.3 sayı, %41.2 3sayı, 1.7 ribaund, 1.3 asist istatistikleriyle katkı verebilmişti.

Tennessee çıkışlı olan McRae, NBA’de kontrat bulamayınca profesyonel kariyerine Avustralya’nın Melbourne takımında başlamıştı ki sonrasında da G-League’de forma giydi. Ardından Suns’da 7 ve Cavs’da da 16 maçlık kısa NBA maceraları yaşadı. 2016-17 sezonunda Cavs ile 36 NBA maçında boy gösterdi, NBA tecrübesini arttırdı. Sonraki sezon sadece 3 Euroleague maçında Baskonia forması giydi. Ardından bir sonraki sezon bu kez Wizards ile 26 NBA maçında oynadı. 2019-20 sezonunda Wizardas ile 29, Nuggets ile 4 ve Pistons ile 4 NBA maçında görev aldı. Geçen sezon ise belirttiğim üzere Çin Ligi ekiplerinden Beijing Ducks’da sadece 7 maçta oynamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …