Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Trento’ya Eski Galatasaraylı Uzun

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Telekom ile aynı grupta yer alacak olan İtalya Lega Basket Serie A ekibi Trento, kadrosunu eski Galatasaraylı bir uzunla güçlendirdi.

Geçen sezona ülkemizde Galatasaray forması ile başlayan sonrasında Alman ekibi Niners Chemnitz‘e transfer olan NBA patentli uzun Johnathan Williams ile gelecek sezon için kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

2.06 metre boyunda olan 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, BSL’de 19 maçta ortalama 23.7 dakika süre alırken 10.3 sayı, 7.3 ribaund, BCL’de 6 maçta ortalama 16.2 dakika sahada kalırken 6.7 sayı, 5.0 ribaund ve BBL’de ide 8 maçta ortalama 15.5 dakika süre alırken 4.0 sayı, 4.9 ribaund istatistikleriyle katkı vermişti.

NCAA’De Missouri ve Gonzaga formaları giyen Williams,profesyonel kariyerine ise NBA’de Lakers forması ile başlamıştı. Sonrasında Avrupa’ya gelmiş, Maccabi Rishon formasını giymişti. Ardından NBA’e dönen ve Wizards forması giyen Williams, yine tutunamamış geçen sezona Galatasaray ile başlayıp Niners Chemnitz ile Almanya’da tamamlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …