Güncel Haberler

Philadelphia, Simmons’ı Verip Lillard’ı Almak İstiyor!

Yıldız guardı Ben Simmons ile köprülerin yıkılmasına engel olamayan ve artık takası elzem duruma gelen Philadelphia 76ers, gözünü ulaşılması zor bir hedefe dikmiş durumda.

Play-off’lara son sezonlarda olduğu gibi yine erken veda eden Sixers’da fatura Simmons ve kötü şut performansına kesilmiş, bu da Avustralyalı yıldız ile takımın arasındaki bağların kopmasına neden olmuştu.

Dolayısıyla Simmons’ın takası uzun süredir NBA gündemini meşgul eden konulardan biri. Her ne kadar yıldız isim ve Sixers arsında ayrılık konusunda da net bir adım atılmamış olsa da takası için opsiyonların araştırıldığı, takımlarla görüşüldüğü biliniyor.

Bleacher Report’da yer alan habere göre Sixers’ın bu takasta beklentileri şöyle:

Sixers’ın Simmons’ı elden çıkarması için Joel Embiid’in en iyi döneminden azami verimi aldıracak bir hamle olması gerekiyor. Bu sebeple Simmons’ı Damian Lillard’a çevirebilecek bir takas dışındaki ihtimaller, Sixers yönetimi ve yönetimin Embiid’i gerçek bir süperyıldız ile buluşturma çabaları için büyük bir kayıp olur.

Bleacher Report & Eurohoops

Ancak Sixers’ın bu isteğine kavuşması pek kolay görünmüyor. Çünkü Lillard bir çok kez dilet getirdiği üzere Portland Trail Blazers yönetiminden takasını istemiş değil. Halihazırda transfer piyasasında çok az yıldız olmasıyla beraber Simmons’ın takasında Sixers’ın eli giderek zayıflıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …