Güncel Haberler

NBA Yaz Ligi’nde Şampiyon Sacramento Oldu

Las Vegas’da düzenlenen NBA Yaz Ligi‘nin son gününde Sacramento Kings, rakibi Boston Celtics‘i 100-67’lik skorla geçerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Kings oynadığı 5 maçın tamamını kazanırken kendisi gibi namağlup konumdaki Pelicans’ı averajla geride bıraktı ve şampiyonluğa ulaştı. Celtics ise 5 maçının 4 tanesini kazanarak turnuvayı 3. sırada tamamlamış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kings’de şampiyonluk maçının MVP’si seçilen Louis King 21 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 5 top çalma ile öne çıkarken, Jahmi’us Ramsey 16 sayı, 3 ribaund, Matt Coleman III 14 sayı, 3 asist ve Emanuel Terry 9 sayı, 15 ribaund, 5 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Celtics cephesinde ise Carsen Edwards 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken Aaron Nesmith ise 12 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isim oldu.

NBA Analiz

Yepyeni bir NBA sezonu bizleri bekliyor! Tüm dünyayı sarsan pandemiden sonra, taraftarlar önünde başlayacak olan NBA’in yeni sezonunu tüm basketbol severler dört gözle bekliyor. Doğu’da Brooklyn Batı’da ise Lakers güçlendirdikleri kadroları ile sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyorlar. Geçen senenin şampiyonu Buck’ın yeni sezonda ne yapacağını herkes merakla bekliyor. Güvenilir yabancı bahis sitelerinde bahsini yap, kazanmaya başla.

Klay Thompson’ın sakatlıktan geri dönmesi ile Golden States’in o şaşalı günlere geri dönüp dönemeyeceğini hep beraber göreceğiz. Bunun dışında Utah, Phoneix, Boston, Miami gibi takımların yeni sezonda nasıl bir performans göstereceği şimdiden tartışılmaya başlandı. Çok yakında bu soruların cevaplarını hep beraber görmeye başlayabileceğiz! Umuyorum ki hastalıksız ve sakatlıksız güzel bir sezon olur, tüm basketbol severler için.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Houston’dan Sacramento’ya Farklı Tarife! (Alperen 15+9+6)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Houston Rockets konuk ettiği Sacramento Kings‘i 89-107 gibi farklı bir skorla …