Güncel Haberler

İDDİA: Lakers’ın Listesinde Mike James de Var!

NBA‘de yaz döneminin transferde en hızlı ve hareketli takımlarından biri olan Los Angeles Lakers, guard rotasyonunu geniştletmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni sezon için 12 oyuncusu ile garanti kontratı bulunan Lakers, sezona minimum 14 oyuncu ile girereek olası sakatlık durumunda kadroda esneklik yaratmak istiyor. Bildiğiniz üzere NBA takımları gelecek sezon kadrolarında toplamda 15 tane garanti kontratlı oyuncu ve 2 tane de çift yönlü kontratı bulunan oyuncu tutabilecek.

Lakers’ın transferde önceliği ise Westbrook ile Nunn’ı 1 numarada tamamlayacak bir rotasyon oyncusu daha kadroya ekleyebilmek.

Yahoo Sports’da yer alan habere göre ise Lakers’ın gündemin 3 isim yer alıyor; Darren Collison, Isaiah Thomas ve Mike James. Haberde bu isimlere kısa vadeli bir kontrat önerilmeyeceği de belirtildi.

32 yaşındaki Thomas, son yıllarda yaşadığı kalça sakatlığı nedeniyle epey zorlanmış, geçen sezon da Pelicans’dan aldığı 10 günlük kontratın ardından tekrar NBA’de forma giyememişti.

33 yaşındaki Collison ise 2019 yazında emekli olduğunu açıklamış, sonrasında 2019-20 sezonu için sahalara tekrar dönmeyi düşünse de başaramamıştı.

30 yaşındaki James ise geçen sezon CSKA Moskova’dan ayrıldıktan sonra sezon sonuna kadar Nets’de forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …