Güncel Haberler

Miami, Atlanta’ya Kaybetti (Ömer Faruk 21 sayı)

NBA Yaz Ligi mücadelesinde Miami Heat, rakibi Atlanta Hawks‘a 94-90’lük skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Hawks 4. maçında 2. galibiyetini alırken, Heat ise 4. maçında 2. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Skylar Mays 26 sayı, 10-10 s.atış, 4 ribaund, 9 asist ile yıldızlaşırken, Jalen Johnson 25 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, 3 asist ve eski Tofaşlı DeVaughn Akoon-Pucell 18 sayı, 2-9 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Heat cephesinde ise milli uzunumuz Ömer Faruk Yurtseven 21 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile yine etkili bir performans sergilerken galibiyet için yeterli olamadı. Max Strus 24 sayı, 6-13 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken DeJon Jarreau da 14 sayı, 8 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ile diğer direnen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dallas, Doncic’in Tarihi Performansıyla Atlanta’yı Deplasmanda Yendi!

NBA Batı Konferansı rakiplerinden Dallas Mavericks, konuk olduğu Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı Doncic’in tarihi performansı …