Güncel Haberler

İDDİA: Rivers ile Simmons Arasındaki İlişki Büyük Ölçüde Bozulmuş!

NBA Doğu Konferansı’nın köklü takımlarından biri olan Philadelphia 76ers‘da sular bir türlü durulmuyor…

Takımın başantrenörü Doc Rivers, sezon sonunda yaptığı basın toplantısında takımın yıldız guardı Ben Simmons‘ın şut sorunlarına da değinmiş ve takım olarak birlikte bu sorunu düzelteceklerine inandığını da eklemişti.

Ancak son haftalarda çıkan haberlere göre Simmons’ın şutundan çok önce takımla ve kulüple arasındaki iletişimi eski haline getirmeleri gerekecek. Zira Philly Voice’da yer alan habere göre koç Rivers ile Simmons arsındaki ilişki de büyük ölçü de bozulmuş durumda.

Haberde, artık ikili arasındaki bozulan ilişkinin tekrar düzelemeyeceği iddia edilmiş.

Diğer taraftan Sixers, Avustralyalı yıldızın takası için görüşmeleri sürdürse de henüz istediği bir paket bulabilmiş değil. Sixers gözüne Lillard ve Beal gibi yıldızları kestirmiş durumda ama Simmons’ın formsuz oluşu ve 76ers’ın yanında başka parçarlar vermek istemeyişi takas görüşmelerini şuan için çıkmaza sürüklemiş durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …