Güncel Haberler

Alperen ve Houston Tekledi

NBA Yaz Ligi Las Vegas ayağında oynanan maçta Houston Rockets rakibi Toronto Raptors‘a 76-92’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Yaz Ligi’nin en formda çaylaklarından Green ve Alperen’in teklemesiyle beraber Houston ayakta kalmakta zorlandı ve Las Vegas’taki 3. maçında ilk yenilgisini aldı. Toronto ise 3. maçında 2. galibiyetini aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Strasbourg’dan hatırlayacağınız Ishmail Wainright 20 sayı, 4-6 3sayı, 7 ribaund, 2 asist, 4 top çalmayla takımın öne çıkan ismi olurken, Nijeryalı uzun Precious Achiuwa 19 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma, 2 blok ve Malachi Flynn de 13 sayı, 2-7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalmayla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Houston cephesinde bu kez arkadaşlarından pas almakta zorlanan ve hakemlerin ona karşı yapılan sert faullere izin verdiği genç yıldızımız Alperen Şengün, 24 dakika sahada kalmasına rağmen 2-7 2sayı, 1-3 3sayı, 2-4 s.atış isabetleriyle sadece 9 sayı üretebildi, istatistiklerine 10 ribaund, 3 asist, 2 top çalma eklemeyi başardı. Josh Christopher 14 sayı, 1-9 3sayı, 5 ribaund, 3 aist, 2 top çalma, 2 blok ve Jalen Green ise 13 sayı, 3-5 3sayı 3 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Houston’dan Sacramento’ya Farklı Tarife! (Alperen 15+9+6)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Houston Rockets konuk ettiği Sacramento Kings‘i 89-107 gibi farklı bir skorla …