Güncel Haberler

Alperen Şengün: “Oyun Oynayarak Para Kazanıyor ve Zevk Alıyorum.”

NBA‘deki en genç temsilcimiz olan Alperen Şengün, gelecek planları ve hedefleri hakkında konuştu.

2021 NBA Draftı’nda 16. sıradan Houston Rockets tarafından seçilen milli oyuncumuz, NBA Yaz Ligi’nde sergilediği performansların ardından dikkatleri daha fazla üstüne çekti.

3 Saniye isimli programa katılan Alperen, gelecek hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu:

Basketbol oynuyorum ve bu oyundan zevk alıyorum. Bu oyundan para kazanıyorum. Oyun oynayarak para kazanıyor ve zevk alıyorum. Bence bu çok önemli bir şey. O yüzden mutluyum. Seçtiğim meslekten dolayı mutluyum. Her şey harika gidiyor.

Houston’a geldim. Umarım burada da her şey harika gidecek diye düşünüyorum. Burada elimden gelen her şeyi yapacağım. Buranın da efsanelerinden olmaya çalışacağım, NBA’in de efsanelerinden olmaya çalışacağım.

Umarım benim bugün abilerimi örnek aldığımı söylediğim gibi gelecekte beni örnek aldıklarını söyleyenler olur.

3 Saniye & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …