Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakibi Igokea, Eski Guardı ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer alacak olan Adriyatik Ligi ekiplerinden Igokea, kadrosunu eski oyuncularından biriyle güçlendirdiğini duyurdu.

Geçen sezon Braunschweig forması ile izlediğimiz ve daha önce 2016-17 sezonunda da kulübün formasını giymiş olan James Robinson ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

27 yaşında olan 1.91 metre boyundaki Robinson, BBL’de 33 maçta ortalama 30.2 dakika süre alırken 10.9 sayı, %40.5 3sayı, 2.5 ribaund, 4.9 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Pittsburg çıkışlı olan Robinson, profesyonel kariyerine Avrupa’da 2016 yazında Igokea formasıyla başlamış, sonrasında Bayreuth, Hertzeliya, tekrar Bayreuth ve son olarak da Braunschweig formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …