Güncel Haberler

Raptors, Beklendiği Gibi Wainright’ı Kadrosuna Kattı

Geride bıraktığımız sezon Fransa Betlclic ELITE Pro A ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Strasbourg forması ile dikkat çeken performanslara imza atan Ishmail Wainright beklendiği gibi kariyerine NBA‘de devam edecek.

ESPN’in haberine göre 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, Toronto Raptors ile 2 yıllık konusunda anlaştı.

Baylor çıkışlı olan Wainright, Avrupa kariyerine Almanya alt liginde Nürnberg forması ile başlamıştı. Sonrasında Rasta Vechta’daki performansı ile dikkatleri üstüne çekti ve 2020 yazında Strasbourg ile anlaştı.

Geride bıraktığımız sezon Pro A’da 36 maçta 11.7 sayı, 4.7 ribaund, 2.5 asist, 1.8 top çalma ve BCL’de ise 14 maçta 10.2 sayı, 4.1 ribaund, 2.3 asist, 1.4 top çalma istatistikleriyle katkı vermişti.

Atletik kanat oyuncusu Uganda milli takımının da formasını giyiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …