Güncel Haberler

Ömer Faruk Liderliğindeki Miami, Golden State Engelini de Geçti

NBA Yaz Ligi‘nde Miami Heat formasıyla Ömer Faruk Yurtseven fırtınası esmeye devam ediyor.

Sacramento’da oynanan maçların ikinci gününde, Heat rakibi Warriors’u 94-87’lik skorla geçerek sahanın yıldızı yine milli uzunumuz oldu.

23 yaşındaki Ömer Faruk, 25:35 dakika sahada kalırken 25 sayı, 7-13 2sayı, 2-4 3sayı, 8 ribaund, 3 blok ile takımını sırtlayan isim oldu.

Max Strus da 27 sayı, 5 ribaund ile Miami’nin en skorer ismi oldu. Ayrıca Marcus Garrett 11 sayı, 10 ribaund ile double-double performansı sergiledi.

Warriors cephesinde ise Moses Moody 19 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, Jonathan Kuminga 18 sayı, 3 ribaund, Gary Payton II 13 sayı, 8 ribaund, Jeff Dowtin 13 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023 NBA Yaz Ligi’nde Şampiyon Cleveland Oldu! (MVP Mobley seçildi)

Las Vegas’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 NBA Yaz Ligi final maçında Cleveland Cavaliers, rakibi Houston …