Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Kuban’a NBA Patenli Forvet!

7DAYS EuroCup‘da gelecek sezonun şampiyonluk adaylarından biri olan ve temsilcimiz Telekom ile aynı grupta bulunan VTB Ligi ekibi Lokomotiv Kuban, kadrosunu NBA patentli bir uzun forvet ile güçlendirdi.

Son olarak Güney Kore ekiplerinden ET Land forması giyen Johnathan Motley ile 1 yıllık kontrat imzaladılar.

2.08 metre boyunda olan 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet Kore liginde 24 maçta ortalama 25.9 dakika süre alırken 20.7 sayı, %34.7 3sayı, 8.9 ribaund, 3.3 asist, 1.4 blok, 20.8 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

Baylor çıkışlı olan Motley, NBA kariyerinde Dallas ile 11 ve Clippers ile 35 maçta boy göstermiş, 4.9 sayı, 2.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. G-League’de ise 2 farklı takımda 3 sezonda toplam 87 maçta görev almış, 23.5 sayı, 9.3 ribaund, 2.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Şubat 2021’den bu yana ise Kore ekibinin formasını giyiyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …