Güncel Haberler

Chicago, DeRozan Takasını Gerçekleştirdi

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Chicago Bulls, yeni sezon öncesi kadrosuna önemli bir takviye yaptı.

The Athletic’in haberine göre adı Lakers ile de anılan ve geçen sezon San Antonio Spurs forması ile izlediğimiz DeMar DeRozan‘ı takasla kadrosuna kattı.

Tecrübeli oyuncu Bulls ile 3 yıllık toplam 85 milyon değerinde bir kontrat imzalarken, Spurs ise bu takasla birlikte Thaddeus Young, Al-Farouq Aminu, gelecek yıllarından 1 tane ilk tur ve 2 tane 2. tur draft hakkını da bünyesine katmış oldu.

31 yaşındaki DeRozan, geçen sezon Spurs forması ile 21.6 sayı, 4.2 ribaund, 6.9 asist istaistikleri ile mücadele etmişti.

33 yaşındaki Young ise Bulls formasıyla 68 maçta 12.1 sayı, 6.2 ribaund, 4.3 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

30 yaşındaki Aminu ise Magic ile başlayıp Bulls ile devam ettiği sezonda toplamda 23 maçta görev almış, 4.4 sayı, 4.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …