Güncel Haberler

Knicks, Formda Skorer Fournier’i Kadrosuna Kattı

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden New York Knicks kadrosunu Evan Fournier ile güçlendirdi.

Geçen sezon gösterdiği performansla uzun yıllar sonrasında play-off potasına giren Knicks, yeni sezon öncesi ilk eklemesini yaptı ve ESPN’in haberine göre Boston Celtics ile kontratı sona eren Evan Fournier ile 4 yıllık toplam 78 milyon dolarlık bir kontrata imza attılar.

Geçen sezon ortasında Magic’den Celtics’e takaslanmıştı ve son kontratında ortalama yıllık 17 milyon dolar kazanırken, bu yeni kontratında ise ortalama 19.5 milyon dolar kazanacak.

Fransız skorer geçen sezon Magic ve Celtics formalarıyla toplam 42 maçta görev alırken 17.1 sayı, 3.0 ribaund, 3.4 asist istatistikleriyke mücadele etmişti.

28 yaşındaki Fournier hali hazırda Fransa milli takımı ile Olimpiyatlar’da madalya mücadelesi veriyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …