Güncel Haberler

Heat ile Yeni Kontrat İmzalayan Robinson Tarihe Geçti!

NBA Doğu Konferansı’nın güçlü ekiplerinden Miami Heat, iç transferdeki hamlelerine devam ediyor.

Florida temsilcisi şutörü Duncan Robinson ile ESPN’in haberine göre 5 yıllık toplam 90 milyon değerinde yeni bir kontrat imzalıyor.

Evet sizlere sıradan seviyelerde bir kontrat gibi görünebilir ama Robinson’ın 2018 yılında katıldığı draftlarda herhangi bir takım tarafından seçilmediğini ve bu rakamların da NBA tarihinde draft edilmiş bir oyuncuya verilen en yüksek rakamlar olduğunu belirtmemiz gerekli. Yani Robinson yeni kontratıyla tarihe geçmiş oldu aynı zamanda.

27 yaşındaki şutör ilk sezonunda sadece 15 maça çıkarken, sonraki 2 sezonunda da ise yalnızca 9 maç kaçırdı ve 145 maçın da sadece 5 tanesinde kenardan geldi.

Robinson geçen sezon 76 maçta görev alırken 12.9 sayı, %40.6 3sayı, 3.4 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …