Güncel Haberler

Fransa’dan İlk Maçta ABD’ye Soğuk Duş! (De Colo 13 sayı)

2020 Tokyo Olimpiyatları A grubu mücadelesinde Fransa, güçlü rakibi Amerika Birleşik Devletleri‘ni 3. çeyrekteki etkili oyunu sayesinde 83-76 yenerek onları adeta soğuk duşun altına sokmuş oldu.

ABD, 2004 yılından bu yana ilk kez Olimpiyatlar’da bir mağlubiyet tatmış oldu.

Çeyrek skorları:

1.çeyrek: 15-22
2.çeyrek: 22-23
3.çeyrek: 25-11
4.çeyrek: 21-20

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Fransa’da, Boston tarafından serbest bırakılan ve Ağustos ayında kontrat arayacak olan Evan Fournier 28 sayı, 4-12 3sayı, 4 ribaund ile maçın yıldızı olurken, Rudy Gobert 14 sayı, 9 ribaund ve Fenerbahçe’nin yıldızı Nando De Colo da 13 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

ABD cephesinde ise sanki NBA finalleri bitmemiş gibi oynamaya devam eden ve 18 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, 4 asist ile etkili olan Jrue Holiday‘in performansı galibiyet için yeterli olmadı. Bam Adebayo 12 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Damian Lillard 11 sayı, 3-9 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Kevin Durant 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …