Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka’nın Rakiplerinden Manresa, Euroleague Patentli Uzunu Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Karşıyaka ile aynı grupta yer alan İspanya Liga Endesa ekiplerinden Manresa, kadrosunu Euroleague patentli bir uzunla güçlendirdi.

Geçen sezon LDLC Asvel Villeurbanne forması ile izlediğimiz Ismael Bako ile 2 yıllık anlaşma imzaladılar.

25 yaşında olan 2.08 metre boyundaki Belçikalı pivot geçen sezon Pro A’da 33 maçta ortalama 14.6 dakika süre alırken 6.0 sayı, 4.2 ribaund ve Euroleague’de ise 27 maçta ortalama 14.3 dakika sahada kalırken 5.6 sayı, 3.6 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Kariyerine ülkesinde Leuven’de başlayan Bako,orada 5 sezon forma giydikten sonra 2 sezon Antwerp’de oynamış, 2019-21 arasında da Asvel’in başarısı için ter dökmüştü.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …