Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Ulm, Yeni Skorerini Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan Almanya easyCredit BBL ekiplerinden Ratiopharm Ulm, yeni skorerini açıkladı.

Son olarak Ironi Nahariya forması ile izlediğimiz NBA patentli Jaron Blossomgame ile 1 sezon için anlaştıklarını duyurdular.

Aslında bu transfer geçen sezon gerçekleşecekti takımı ve oyuncuyla anlaşmıştı Alman ekibi ama İsrail’in Covid önlemleri nedeniyle hava alanlarını kapatması sonrası transfer olmadı ve Ulm da yerine Cameron Clark hamlesini yapmıştı.

2.00 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı 3 numara geçen sezon Winner Ligi’nde 30 maçta ortalama 34 dakika süre alırken 18.5 sayı, %39.2 3sayı, 6.5 ribaund, 1.0 top çalma, 19.9 verimlilik puanı istatistikleriyle katkı vermişti.

Clemson çıkışlı olan Blossomgame, profesyonel kariyerine G-League’de başladıktan sonra 2018-19 sezonunda Cleveland forması ile 27 maçta NBA tecrübesi elde etmişti. Sonrasında tekrar G-League’e dönmüş, 2020 yazında da ilk kez ülkesi dışına çıkarak Ironi Nahariya ile anlaşmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …