Güncel Haberler

Fenerbahçe Yöneticisi Komsuoğlu’ndan Kokoskov Hakkında Açıklama Geldi!

Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko‘da son günlerde gündemi meşgul eden Igor Kokoskov‘un Dallas Mavericks’e transferi hakkında beklenen açıklama geldi.

Fenerbahçe Beko‘dan sorumlu olan yönetici Sertaç Komsuoğlu öncelikle Dallas’ın Kokoskov’a ilgisini doğruladı ve şu açıklamaları yaptı:

Değerli Taraftarlarımız,

Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov’a NBA takımlarından Dallas Mavericks‘in ilgisine yönelik birtakım haberler birkaç gün önce bazı basın organlarında yer almış ve ardından Dallas Mavericks yetkilileri kulübümüzle bu konuda irtibata geçmiştir.

Bilinmesini isteriz ki; bu süreçteki tek önceliğimiz kulübümüzün menfaatleridir ve tüm adımlarımız bu prensibe göre atılmaktadır.

Konuyla ilgili değerlendirmeler kulübümüz tarafından yapılmaktadır ve gerekli açıklamalar en kısa sürede yapılacaktır.

Anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Sertaç Komsuoğlu Resmi Twitter Hesabı

Bu arada resmi olmayan bilgilere göre eğer bu transfer gerçekleşirse Fenerbahçe Beko, 700 bin dolar bonservis bedeli olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …