Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Cedevita’ya Tanıdık Uzun

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan Adriyatik Ligi ekiplerinden Cedevita Olimpija uzun rotasyonuna tanıdık bir ismi ekledi.

Geçen sezon Igokea forması ile izlediğimiz ve daha önce ülkemizde Banvit, Büyükçekmece, Uşak, Konyaspor formalarını terletmiş olan Jackie Carmichael ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

2.06 metre boyunda olan 31 yhaşındaki tecrübeli uzun, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 13 maçta ortalama 24.8 dakika süre alırken 12.5 sayı, 4.4 ribaund, 2.1 asist, 1.6 top çalma ve Adriyatik Ligi’nde ise 25 maçta ortalama 22.4 dakika süre alırken 8.2 sayı, 3.8 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile katkı vermişlerdi.

Illinois State çıkışlı olan Carmichael, Avrupa kariyerine 2013’de Bilbao ile başlamıştı. Sonrasında ise sırasıyla Maccabi Rishon, Banvit (2015-16), Maccabi Ashdod, Büyükçekmece (2017-18), Uşak (2017-18), Avtodor, Unics Kazan, Konyaspor (2018-19), Bourg ve son olarak da Igokea formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …