Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Bourg’a Tanıdık Skorer

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan Fransa Betclic ELITE Pro A ekibi Bourg, kadrosunu tanıdık bir skorerle güçlendirdi.

Geçen sezon Hapol Holon forması ile izlediğimiz, ülkemizde ise daha önce Sakarya ve Telekom formaları giymiş olan tecrübeli skorer C.J. Harris ile anlaştıklarını açıkladılar.

1.91 metre boyunda olan 30 yaşındaki Birleşik Amerikalı skorer geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 12 maçta ortalama 32.6 dakika süre alırken 17.5 sayı, %42.9 3sayı, 2.3 ribaund, 4.4 asist, 1.0 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Wake Forest çıkışlı olan Harris, Avrupa kariyerine 2013’de Ludwigsburg’da başlamış sonrasında sırasıyla Ratiopharm Ulm, VEF Riga, Rosa Radom, Sakarya BŞB, Pau Orthez, Türk Telekom ve son olarak Hapoel Holon formalarını giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …