Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Granca, Ennis ile Anlaştı

Gelecek sezon 7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan İspanya Liga Endesa temsilcilerinden Gran Canaria, kadrosunu skorer bir guard ile güçlendirdi.

Son olarak Zaragoza forması ile izlediğimiz Dylan Ennis ile 2+1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

1.88 metre boyunda olan 29 yaşındaki skorer guard geçen sezon Endesa’da 36 maçta ortalama 29 dakika süre alırken, 15.7 sayı, %32.9 3sayı, 3.2 ribaund, 3.1 asist, 1.5 top çalma, 15.5 verimlilik puanı ve BCL’de ise 15 maçta ortalama 29.7 dakika sahada kalırken 16.1 sayı, %34.1 3sayı, 3.3 ribaund, 3.9 asist, 13.1 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

Oregon çıkışlı olan Ennis, kariyerine 2017’de Mega Soccerbet’de başladıktan sonra Kızıl Yıldız, Zaragoza, Andorra, Monaco formaları da giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …