Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi, Caloiaro ile Gelecek Sezon da Devam Ediyor

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Maccabi Tel Aviv, iç transferde de hamlelere devam ediyor.

Geçen sezon neredeyse takımdan gönderilecek olan ama sakatlıkların gelmesiyle her iki forvet pozisyonunda da önemli fırsatlar yaklayan ve bunları iyi değerlendiren Angelo Caloiaro koç Sfairopoulos’un gözüne girmişti. Bunun ödülünü de kontratının 2022 yazına kadar uzatılmasıyla almış oldu.

31 yaşında olan 2.03 metre boyundaki İtalyan asıllı ABD’li forvet, geçen sezon Euroleague’de 33 maçta görev alıp 27 tanesinde ilk 5 başlamış, 5.9 sayı, 3.4 ribaund, 1.7 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

USF çıkışlı olan Caloiaro, profesyonel kariyerine Bulgaristan’ın Rilski takımında başlamış, sonrasında sırasıyla Mitteldeutscher, Telekom Bonn, Obradoiro, Büyükçekmece, Banvit formalarını giymişti ve 2018 yazından bu yana da Maccabi’nin başarısı için ter döküyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …