Güncel Haberler

RESMİ: Virtus Bologna’dan Ayrılan Adams Serbest Kaldı

Geçtiğimiz sezona İtalya Lega Basket Serie A‘da şampiyonluk ipini göğüsleyen 7DAYS EuroCup ekiplerinden Virtus Bologna, koç Scariolo’nun göreve gelişiyle yeniden yapılanmaya gidiyor ve iç transferde de ayrılıkla başladı.

İlk olarak Josh Adams ile yolları ayırdıklarını açıkladılar.

1.88 metre boyunda olan 27 yaşındaki atletik guard geçtiğimiz sezon Serie A’da 32 maçta ortalama 15.8 dakika sahada kalırken 6.2 sayı, %32.7 3sayı, 1.5 ribaund, 1.3 asist ve EuroCup sahnesinde ise 21 maçta ortalama 17.2 dakika sahada kalırken 8.2 sayı, %47.8 3sayı, 1.3 ribaund, 1.5 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Wyoming çıkışlı olan Adams profesyonel kariyerine Avtodor’da başladıktan sonra sırasıyla Anadolu Efes, Beşiktaş, Shanxi, G-League, Unicahja ve son olarak da Bologna formaları giymişti.

Euroleague takımlarının geçirdiği bu vasat sezonun ardından onunla tekrar ilgileneceğini düşünmüyorum ama halen EuroCup ve BCL takımları için güzel bir ekleme olabilir. Bizim temsilcilerimiz arasında da Avrupa kupalarında oynanacak olmasına rağmen en sessiz sakin olan, hamle yapmayan Galatasaray’ın düşünmesi gereken bir isim olduğunu söyleyebilirim. Diğer ekiplerimiz az çok kadrolarını oluşturdular.

https://www.youtube.com/watch?v=cJEAGu56gok

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …