Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka’nın Rakibi Jerusalem’den Workman Takviyesi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Pınar Karşıyaka ile aynı grupta yer alacak olan Hapoel Jerusalem kadrosuna bir kısa forvet takviyesi yaptı.

Son olarak Hapoel Holon forması giymiş olan Willy Workman ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyudular.

1.98 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli forvet geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 12 maçta ortalama 19.4 dakika sahada kalırken 5.3 sayı, 4.1 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Amherst çıkışlı olan Workman, ilk profesyonel kontratını İsrail alt lig ekiplerinden Hapoel Kazrin/Galil Elion’dan almış sonrasında sırasıyla Hapoel Tel Aviv, Maccabi Ashdod, Maccabi Hunter Haifa ve son olarak geçen sezon Holon formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …