Güncel Haberler

RESMİ: Deniz, Büyükçekmece’ye Geri Döndü

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Büyükçekmece, eski uzunlarından birini kadroya kattı.

Geride bıraktığımız sezonu Bahçeşehir Koleji‘nde tamamlayan ve bir önceki sezon da takımın formasını terletmiş olan Deniz Kılıçlı ile yeniden anlaştıklarını duyurdular.

30 yaşında olan 2.05 metre boyundaki solak uzun geçen sezon BSL’de 19 maçta ortalama 8.3 dakika süre alırken 2.9 sayı, 1.4 ribaund ile katkı verebilmişti.

Kariyerinde Anadolu Efes, İstanbul BBSK ve Trabzonspor formalarını da terletmiş olan Deniz, daha önce 3 sezon (2017-18, 2018-19, 2019-20) Büyükçekmece’nin başarısı için mücadele etmişti.

2013 Akdeniz Oyunları’nda altın madalya kazanan milli takımın bir üyesi olmasının yanı sıra West Virginia forması ile NCAA dörtlü finalinde oynama başarısı gösteren ilk Türk oyuncu ünvanına da sahiptir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …