Güncel Haberler

RESMİ: Büyükçekmece, Kadir’i Yerli Rotasyonuna Ekledi

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Büyükçekmece, yerli rotasyonuna bir guard eklemesi yaptı.

Geride bıraktığımız sezon lige veda eden OGM Ormanspor‘un kadrosunda yer alan Kadir Bayram ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

1.85 metre boyunda olan 24 yaşındaki oyun kurucu geçtiğimiz sezon BSL’de 26 maçta ortalama 15.4 dakika süre alırken 3.8 sayı, 1.7 ribaund, 2.5 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti. Sezonun en iyi maçını ise 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş karşısında ortaya koymuş, 16 dakika sahada kalmasına rağmen 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile çok verimli oynamıştı.

Tofaş alt yapısından yetişen Kadir, burada 2013-2018 yılları arasında A takım tecrübesi de edindikten sonra 2018-19 sezonunda Gaziantep forması giymiş, sonrasında da 2 sezon Ormanspor formasını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …