Güncel Haberler

Clippers’dan Phoenix’e Farklı Tarife!

NBA Batı Konferansı final serisi 3. maçında Los Angeles Clippers konuk ettiği Phoenix Suns‘ı 92-106 gibi farklı bir skorla geçerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1’e getirdi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Leonard’dan yoksun oynamaya devam eden Clippers’da Paul George 27 sayı, 3-11 3sayı, 15 ribaund, 8 asist ile en skrorer isim olurken, Reggie Jackson 23 sayı, 3 asist, Ivica Zubac 15 sayı, 16 ribaund ve Terance Mann 12 sayı, 5 ribaund, 2 assit ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Suns cephesinde ise DeAndre Ayton 18 sayı, 9 ribaund, Chris Paul 15 sayı, 12 ribaund, 3 asist ve Mikal Bridges 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler olmuşlardı. Bir önceki maçta Beverly’nin kafasından aldığı darbe nedeniyel burnu kırılan Devin Booker bu maça maskeli çıktı ve 15 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile katkı verebildi.

https://www.youtube.com/watch?v=c1H0mrCXhCo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …