Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’dan Yerli Rotasyonuna Bir Takviye Daha Geldi

Gelecek sezon da ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden biri olan Türk Telekom yerli rotasyonuna bir takviye daha yaptı.

Geride bıraktığımız sezon Petkim Spor ile başarılı performanslara imza atmış olan Dorukhan Engindeniz ile anlaştılar.

1.92 metre boyunda olan 1992 doğumlu şutör, BSL’de 22 maçta ortalama 19.0 dakika görev alırken, 6.4 sayı, %37.6 3sayı, 1.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Ormanspor alt yapısundan yetişen Dorukhan, kariyerinde Gelişim Kolejiş, Acıbadem Üniversitesi, Eskişehir Basket, Afyon Belediyespor ve Ormanspor formaları da giymişti.

Telekom daha önce iç transferde Can Korkmaz ile devam etme kararı almış, dış transferde de Daçka’dan ayrılan Berk Demir’i kadrosuna katmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …