Güncel Haberler

Clippers, Evinde Hata Yapmadı ve Seriye Ortak Oldu

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 4. maçında Los Angeles Clippers konuk ettiği Utah Jazz‘ı 104-118’lik skorla geçerek seride 2-2 eşitliği yakalamış oldu.

Serinin 5. maçı Perşembe günü Utah’da oynanacak ve toplamda 4 galibiyet elde eden adını finale yazdıracak. Oradaki rakip ise Denver’ı 4-0 ile süpüren Phoenix olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Paul George 31 sayı, 4-10 3sayı, 9 ribaund, 4 asist ve Kawhi Leonard 31 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile takımlarını sırtlarken, Marcus Morris de 24 sayı, 5-6 3sayı, 6 ribaund ile onlara yardımcı olan x-faktör oldu.

Jazz cephesinde Donovan Mitchell 37 sayı, 6-15 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Joe Ingles 19 sayı, 5-7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Bojan Bogdanovic 18 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/9OUvVTqdfS0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …