Güncel Haberler

Barcelona, Tenerife’yi Farklı Geçerek Finalde Real’in Rakibi Oldu

İspanya Liga Endesa yarı final serisi 3. ve son maçında FC Barcelona konuk ettiği Tenerife‘yi 89-72’lik skorla geçerek seriyi 2-1 ile tamamladı, adını finale yazdırdı.

Finalde El Clasico izleyeceğiz ve 13 Haziran Pazar günü başlayacak serinin ilk maçı WiZink Arena’da Real Madrid’in evinde oynanacak, seride 2 galibiyet elde eden 2020-21 sezonu Liga Endesa şampiyonu olacak.

Barça’da tecrübeli pivot Pau Gasol 15 sayı, 5 ribaund ile öne çıkarken, Brandon Davies 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Cory Higgins 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Nick Calathes 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Tenerife cephesinde ise Aaron Doornekamp 19 sayı, 6-9 3sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Marcelinho Huertas ise 13 sayı, 2 ribaund, 9 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …