Güncel Haberler

İDDİA: Micic’in NBA Hakları El Değiştirebilir!

Vasilije Micic‘in NBA hakları ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Anadolu Efes forması ile Turkish Airlines Euroleague’de şampiyonluk sevinci yaşayan ve hem normal sezonun hem de Final Four’un MVP’si seçilen Micic’in NBA hakları Mozzart Sport’un iddiasına göre takaslanabilir.

Habere göre, Anadolu Efes‘in Sırp yıldızı ile Chicago Bulls yakından ilgileniyor ve onun haklarını 8 Aralık 2020 tarihinde yapılan takasla elinde bulunduran Oklahoma City Thunder ile bir takasa girmek için hazırlıklar yapıyor.

Bildiğiniz üzere Philadelphia 76ers 2014 NBA Draftı’nda Sırp yıldızı 52. sıradan seçmişti.

Elbette bu tarz takas senaryolarını konuşmak için henüz çok erken. Çünkü NBA’de serbest oyuncu dönemi Ağustos’da açılacak ve o zamana kadar köprünün altında daha çok sular akar.

Ayrıca Micic’in kendisi ve menajeri daha önce bir çok kez açıkladıkları gibi NBA’e gidebilmek için doğru şartların oluşmasını, gideceği organizasyonun kendisine güvenerek ana rotasyonda yer alacağını garanti etmesi ve alacağı ücretin Avrupa’daki kariyerinden vazgeçme konusunda da onu tatmin etmesi gerekiyor.

1.96 metre boyunda olan 27 yaşındaki yıldız guard, bu sezon Euroleague sahnesinde toplam 40 maça çıkıp 36 tanesinde ilk beş başlarken ortalama 30 dakika süre almış, 16.7 sayı, %38.9 3sayı, 2.6 ribaund, 4.9 asist, 1.2 top çalma, 17.5 verimlik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …