Güncel Haberler

Booker ve Arkadaşları, Son Şampiyonu Tatile Gönderdiler

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 6. maçında Phoenix Suns deplasmanda son şampiyon Los Angeles Lakers‘ı Booker’ın etkili oyunu liderliğinde 113-100’lük skorla geçerek seriyi 4-2 ile tamamladı ve adını yarı finale yazdırdı.

Phoenix yarı finalde ev sahibi avantajına sahip olacak ve Denver’ı eleyerek adını finale yazdırmaya çalışacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 47 sayı, 8-10 3sayı, 11 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Jae Crowder 18 sayı, 6-9 3sayı, 8 ribaund, Mikal Bridges 10 sayı, 6 ribaund ve kenardan gelen Cameron Johnson 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Lakers cephesinde ise kariyerinde ilk kez play-off ilk turunda elenen Lebron James 29 sayı, 3-10 3sayı, 9 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, 2 blok ile etkili olurken galibiyet için yeterli olamadı. Dennis Schröder 20 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Kendavious Caldwell-Pope 19 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, Wesley Matthews 12 sayı, 6 ribaund ve Talen Horton-Tucker 12 sayı, 2 ribaund ile diğer direnen isimler oldular. Anthony Davis maça ilk beş başlasa da kasığındaki sakatlık sahada kalmasına izin vermedi, sadece 5 dakika dayanabildi ve sonrasında oyuna geri dönemedi.

https://youtu.be/HD9jMFPBI3s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …