Güncel Haberler

Real, Play-Off’a “Farklı” Başladı!

İspanya Liga Endesa çeyrek final serisi ilk maçında Real Madrid, konuk ettiği Gran Canaria‘yı 103-79’luk skorla rahat yenerek seriye 1-0 önde başlamış oldu.

Real’de Vincent Poirier 14 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Sergio Llull 14 sayı, 2 ribaund, 5 asist, Nicolas Laprovittola 14 sayı, 6 asist, Rudy Fernandez 13 sayı, 3 ribaund ve Alex Tyus 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Granca cephesinde ise Matt Costello 23 sayı, 5-8 3sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, A.J. Slaughter 12 sayı ve Andrew Albicy 11 sayı, 4 asist ile diğer ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …