Güncel Haberler

Micic’in Menajeri NBA Konusuna Açıklık Getirdi!

2020-21 sezonunda Turkish Airlines Euroleague sahnesinde hem normal sezonun hem de Final Four’un MVP’si seçilerek Anadolu Efes‘in şampiyonluk yolundaki lideri olan Vasilije Micic‘in geleceği hakkında menajerinden önemli açıklamlar geldi.

Sırp yıldızın Anadolu Efes ile kontratı bu yaz yani BSL final serisinin ardından sona erecek, dolayısıyla geleceği ve kariyerini nasıl şekillendireceği büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

Bildiğiniz üzere Micic’in NBA hakları sezon içerisinde Oklahoma City Thunder’a takaslanmıştı ve yeni sezonda NBA’de boy göstereceği hem ABD hem de Avrupa medyasında artık yüksek sesle dile getirilmeye başlanmıştı.

Euroleague finalinin ve şampiyonluk kutlamalarının ardından 27 yaşındaki Sırp guardın menajeri Misko Raznatovic, ülke basınına, Novosti’ye konuştu ve önemli açıklamalarda bulundu:

Micic, NBA’de harika bir oyuncu olacaktır fakat bunun bu sene olacağından emin değilim. Micic’in başına Vassilis Spanoulis’in yaşadıklarının gelmesine izin vermem. Ona benchte unutmayacak kadar inanan bir takım bulmak istiyoruz. Her şey doğru olana kadar Micic, NBA’e gitmeyecek. Şu anda her şey ihtimal dahilinde. Eğer NBA’den gelen teklifler Micic için yeteri kadar iyi ve adil olmazsa 1 sene daha beklemek zorunda kalacaklar.

Novosti & Eurohoops

Elbette bir çok Avrupa devi onun NBA hakkında vereceği kararı bekliyor olacak. Efes yıldız guardını elinde tutmak için elinden geleni yapacaktır ama eminim CSKA, Milano, Barcelona gibi ekipler de onun durumunu yakından takip etmeye başlamış durumdalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …