Güncel Haberler

Ergin Ataman: “İki Kupa Almamız Lazım.”

Turkish Airlines Euroleague Final Four finalinde temsilcimiz Anadolu Efes, İspanyol devi Barcelona’yı 81-86 ile geçerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

Euroleague kupasını kazanan ilk türk koçu olmayı başaran Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman şampiyonluk röportajını şöyle verdi:

Sözümüzde durduk. Bütün Türkiye bizi seyrediyorsunuz biliyorum. Sözümüzde durdu. Tüm Türk halkına, tüm şehitlerimize armağan olsun. Kazanacağız dedik aldık bu kupayı. Hiç pes etmedik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Maça iyi başlayamadık, hatalar yaptık. Çok stresliydi. Ama sonra ritmimizi bulduk. Basın toplantısında demiştim, Larkin en iyi oyunculardan biri. Bu onun anıydı. Herkesi tebrik ederim. Larkin bugün maçı kazandı. Micic de muhteşemdi. Herkes muhteşemdi. Bu üst üste ikinci şampiyonluğumuz bence. Jordi Bertomeu’ya söyleyeceğim. Bize iki kupa versin (Gülüyor).

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …