Güncel Haberler

Aydın Örs: “Ergin ile Gurur Duyuyorum.”

Turkish Airlines Euroleague‘de 2020-21 sezonu şampiyonu olan Anadolu Efes‘de bu başarıya imza atan ilk Türk koç olan koç Ergin Ataman‘a duayen basketbol adamı Aydın Örs‘den tebrik geldi.

Yayıncı kuruluş beIN Sports’un canlı yayınına bağlanan koç Örs, Barcelona’yı yenerek Euroleague şampiyonluğuna ulaşan eski takım arkadaşı koç Ataman’ı da ayrıca kutladı.

Bildiğiniz üzere koç Örs 1996 yılında o zamanki adıyla Efes Pilsen’in başında Koraç Kupası’nı kazanarak Türk basketbolunun ilk Avrupa Kupası’nı getirerek tarihe geçmişti. Duayen koç maalesef geçtiğimiz günlerde Covid-19 hastalığına yakalanmış ve zorlu bir tadavi sürecinin ardından toparlanma sürecine girmişti.

Koraç Kupası’nı kaldırırken ekibinde birlikte çalıştığı koç Ataman’ın başarısından büyük gurur duyduğunu ve Efes’in tekrar Avrupa’nın zirvesinde yer almasından dolayı yaşadığı mutluluğu şu şekilde ifade etti koç Örs:

Çok heyecanlıyım. Zaten zor günler geçirdim, baya zor konuşabiliyorum kusura bakmayın. Her şeyden önce hak edilen bir şampiyonluk, sadece bu yılın değil son 2 yıldaki mücadelenin hak ettiği kupaydı. Bu yüzden sevgili Ergin’i ve ekibini kutluyorum. Tuncay Özilhan’ı ve Alper Yılmaz’ı kutluyorum. Müthiş bir iş başardılar. Ayrıca bir Türk antrenör olarak Ergin Hocanın yaptığı çok büyük bir olay. Onunla da ayrıca gurur duyuyorum. Bu zor günlerde Türk halkına çok güzel bir hediye sundular.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …