Güncel Haberler

Clippers, Bu Kez Doncic’e Rağmen Kazandı!

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Los Angeles Clippers, konuk olduğu Dallas Mavericks‘i bu kez play-off kariyer sayı rekorunu kıran Doncic’e rağmen 118-108’lik skorla geçerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1’e getirdi.

Serinin 4. maçı Pazar günü yine Dallas’ın ev sahipliğinde oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Kawhi Leonard 36 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile en etkili isim olurken, Paul George 29 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Reggie Jackson 16 sayı, 4-10 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Marcus Morris 15 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Sadece 6 dakika sahada kalan Patrick Beverley 2 teknik faulle oyundan atıldı.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 44 sayı, 7-13 3sayı, 9 ribaund, 9 asist ile yine MVP performansı sergiledi ama bu sefer galibiyet için yeterli olamadı. Maxi Kleber 14 sayı, 4-7 3sayı, Tim Hardaway Jr. 12 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund ve kenardan gelen Jalen Brunson 14 sayı, 4-6 3sayı, 2 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …