Güncel Haberler

Adriyatik Ligi’ne Şampiyon Kızıl Yıldız Oldu

Adriyatik Ligi final serisi 5. ve son maçında Kızıl Yıldız, Aleksandar Nikolic Hall’da konuk ettiği Buducnost‘u 67-60’lık skorla yenerek seriyi 3-2 kazandı ve 2020-21 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyonluk kupasıyla beraber Sırp ekibi 2021-22 sezonu için Euroleague biletini de cebine koymuş oldu.

Kızıl Yıldız’da play-off döneminin MVP’si seçilen Landry Nnoko 17 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Jordan Loyd 15 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Ognjen Dobric 12 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Buducnost cephesinde ise Justin Cobbs 21 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yegane çift haneli skor katkısı veren isim olurken, Nikola Ivanovic 8 sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Luka Mitrovic de 8 sayı, 9 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …