Güncel Haberler

MVP Micic, CSKA Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunda temsilcimiz Anadolu Efes, yarı finalde CSKA Moskova ile karşılaşacak.

Normal sezonun MVP’si seçilen Anadolu Efes‘in Sırp guardı Vasilije Micic maç öncesinde açıklamalarda bulundu:

Vasilije Micic, ilk olarak normal sezonda CSKA Moskova ile oynadıkları karşılaşmalar hakkında konuşurken Rus ekibi karşısında aldıkları farklı mağlubiyetin takım üzerindeki etkilerini de paylaştı ve “Burada bir kez daha bulunmak benim için çok büyük bir gurur. Anadolu Efes’i temsil ettiğim için çok mutluyum. Rusya’da ve İstanbul’da CSKA Moskova ile çok ilginç iki maç oynadık. İlk maçta onlar çok farklı mağlup etti bizi ve ne kadar güçlü takım olduklarını gösterdi. Fakat ikinci maçta da biz farklı kazanmayı başardık. Kaybettiğimiz maçın bizim için çok kritik olduğunu söyleyebilirim. O karşılaşmadan sonra bir takım toplantısı yaptık ve yerine geldi. Bizim geçen seneki takımdan bir farkımız yoktu ve özgüvenimizi toparlamamız gerektiğini konuştuk. Bizim için CSKA karşısındaki farklı galibiyet çok önemli bir dönüm noktası oldu. O maçı kaybettiğimiz için müteşekkiriz.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra 2020-21 sezonunu MVP ödülünü kazanarak tamamlamasının hatırlatılması ve bunun kendisine Final Four maçlarında nasıl bir motivasyon sağlayacağının sorulması üzerine Micic, “Tabii ki MVP seçilmek kişisel olarak benim için çok anlamlı. Aslına bakarsanız beklemiyordum, benim için sürpriz oldu herkes de dün buna şahit oldu. 4 yıllık EuroLeague yolculuğu sonunda bu ödülü kazandım. Ataman ile olan ilişkimin başında ve takımdaki rol tanımım itibarıyla bu ödüle yaklaşabilirmişim gibi durmuyordu. Ama yolun sonunda bu noktaya geldik. Ailem için de çok mutluyum. Benim için en önemli kişiler şu anda yanımda değil ama hayat böyle bir şey. Bu ödül de benim için motivasyonum olacaktır.” cevabını verdi.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Zaferi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 4. maçında Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv‘i 88-95’lik skorla geçmeyi başardı …