Güncel Haberler

Micic, CSKA Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague Final Four yarı final maçında temsilcimiz Anadolu Efes rakibi CSKA Moskova’yı 89-86’lık skorla geçerek adını finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in yıldızı Vasilije Micic açıklamalarda bulundu:

Maçın sonunda benchte beklemek gerçekten çok zordu. Bahane bulmak istemiyorum ama çok yorgundum ve bazı gereksiz hatalar yaptım ama çok iyi bir takıma sahip olduğumuz için mutluyum. Bunu bugün bir kez daha gösterdik. Beaubois ve Shane bugün maçın sonunda bizi sırtladılar. Tabii ki izlemek kolay değildi ama en önemli olan şey kazanmaktı. Biz de bunu başardık. Her maçtan ders çıkartmanız gerekiyor. Bugün biraz tempo kazandırmak için zorladım ve maçın sonunda depomda enerji kaldı sandım ama öyle değilmiş (Gülüyor). Biz beraber kaldık. Çok çok zor bir maçtı. CSKA Moskova’yı da tebrik ediyorum. İzleyenler için çok keyifli bir maç oldu.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …