Güncel Haberler

NBA 2020-21 Sezonu En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu: Julius Randle

2013 yılından bu yana ilk kez NBA play-off sahnesinde yer alma başarısı gösteren New York Knicks‘de bu başarının baş mimarı da bireysel ödüllerde hakkını aldı.

Sezonun En İyi Koçu’nun Monty Williams ve En İyi 6. Adamı’nın Jordan Clarkson seçilmesinin ardından sezonun En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu ise Julius Randle seçildi.

26 yaşındaki yıldız forvet 24.1 sayı ortalaması ile bu alanda kariyer rekorunu kırarken 10.2 ribaund ve 6.0 asist ile de ne kadar komple bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Geride bıraktığımız, pandemi önceki 2018-19 sezonunda ise 19.5 sayı, 9.7 ribaund, 3.1 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Yılın En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu ödülü için Detroit Pistons’dan Jerami Grant ve Denver Nuggets’dan Michael Porter Jr. diğer öne çıkan adaylardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …