Güncel Haberler

Koç Kokoskov, Karşıyaka Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 3. maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Pınar Karşıyaka’yı 62-67’lik skorla yenerek seride 2-1 öne geçen taraf olmuştu.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Burada oynamak gerçekten zor. Tarihsel olarak da böyle bir gerçek var. Fiziksel ve güçlü bir takım. Böyle olacağını bekliyorduk. Nando De Colo, Dyshawn Pierre olmadan oynamak zorunda kaldık. İki en iyi oyuncumuz olmadan oynamak zorundaydık. Nando geri döndü, kendini buldu. Kolay değildi. Fiziksel bir takıma karşı fiziksel bir maç oynadık. Play offlarda üç maçın ardından herhangi bir sürpriz yoktur. Bir oyun planınız var ve oyununuzu anlamanız lazım, oyuncunuzu anlamanız lazım. Özellikle 3 sayı çizgisinde her şey iyiydi, ribauntta biraz daha iyi işler yapabilirdik. Bu konu üzerine çalışmamız lazım. Kazandığımız için mutluyuz. Yarın dinlenip kendimizi bulacağız ve sonrasında yeniden karşılarına çıkacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …