Güncel Haberler

Dallas, Deplasmanda Clippers’ı Devirdi (Doncic triple-double)

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında Dallas Mavericks konuk olduğu Los Angeles Clippers‘ı Doncic’in triple-double performansı eşliğinde 113-103 skorla devirdi.

Bu sonuçla Dallas seride 1-0 öne geçerken ev sahibi avantajını da rakibinin elinden almış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Dallas’da Luka Doncic 31 sayı, 5-11 3sayı, 10 ribaund, 11 asist ile triple-double performansına imza atarken Tim Hardaway Jr. 21 sayı, 5-9 3sayı, 4 ribaund, Dorian Finney-Smith 18 sayı, 4-5 3sayı, 5 ribaund, 2 asist, Kristaps Porzingis 14 sayı, 4 ribaund ve kenardan gelen Jalen Brunson 15 sayı, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Clippers cephesinde ise Kawhi Leonard 26 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Paul George 23 sayı, 6 ribaund, 5 assit, Nicolas Batum 11 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Rajon Rondo 11 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …