Güncel Haberler

Monaco, Limoges Deplasmanında Farklı Kazandı

Fransa Jeep Elite Pro A 33. hafta mücadelesinde AS Monaco deplasmanda Limoges‘u 59-75’lik skorla beklenenden de kolay bir şekilde geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Monaco derecesini 20-4 yaptı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Limoges ise 13-13 ile 9. sırada yer aldı.

Monaco’da Marcos Knight 16 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Branden Frazier 12 sayı ve Rob Gray 11 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Limoges cephesinde ise Phil Scrubb 19 sayı ile yegane çift haneli skor üretebilen isim oldu. Maciej Lampe 8 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Nicolas Lang ile Kenny Smith 7’şer sayıyla diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Colson Liderliğindeki Maccabi, Monaco’yu Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Colson liderliğindeki Maccabi Tel Aviv konuk ettiği AS Monaco‘yu …