Güncel Haberler

Panathinaikos, Yarı Final Serisine Galibiyetle Başladı

Yunanistan Ligi yarı final serisi ilk maçında Panathinaikos konuk ettiği AEK‘yı 78-72’lik skorla geçere seriye 1-0 önde başlamış oldu.

Yeşiller’de Howard Sant-Roos 18 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile en etkili isim olurken, Ioannis Papapetrou 16 sayı, 6 ribaund ve Mario Hezonja 14 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

AEK cephesinde ise Daryl Macon 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Nikos Zisis 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Linos Chrysikopoulos ve Jonas Maciulis de 10’ar sayıyla direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …