Güncel Haberler

Boston, Washington’ı Rahat Geçerek Play-Off Biletini Kaptı (Tatum 50 sayı)

NBA Doğu Konferansı play-in ikinci maçında Boston Celtics konuk ettiği Washington Wizards‘ı Tatum’un parmak ıssırtan performansı eşliğinde 100-118’lik skorla rahat geçerek play-off biletini kapan taraf oldu.

Normal sezonu 7. sırada bitiren Celtics, 8. sıradaki Wizards’ı geçerek 7. sıradan play-off biletini kaptı ve 2. sıradaki Nets ile eşleşti. Wizards ile Pacers ile son bir maç oynayacak ve kazanan 8. olarak 1. 76ers ile play-off’da eşleşecek. Kaybeden ise tatile gidecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’de Jayson Tatum 50 sayı, 5-12 3sayı, 8 ribaund, 4 asist ile MVP performansı sergilerken, Kemba Walker 29 sayı, 6-14 3sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve kenardan gelen Tristan Thompson 12 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor katkısı veren isimler oldular galibiyet yolunda.

Wizards cephesinde sakat sakat oynayan Bradley Beal 22 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Russell Westbrook 20 sayı, 14 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Ish Smith 17 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/CNyFCWawOMY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …